Investeringsfilosofi

Vi følger tre hovedprinsipper med alle eiendomsporteføljene våre – proaktiv anskaffelse, dybdeanalyse og kvalitetsforpliktelse.

Proaktiv anskaffelse

Vi mener at mange av de beste investeringsmulighetene ikke tilbys bredt på markedet. Derfor leter vi aktivt etter nye investeringsmuligheter ved hjelp av vårt omfattende nettverk for å finne gode investeringsmuligheter. Noen av kvalitetene vi ser etter hos forvaltere for eiendomsfond, er:

  • ekspertise innen bestemte regioner eller sektorer
  • demonstrert kompetanse i ulike stadier av markedssyklusen
  • en konsekvent historie med oppnådde resultater innen et valgt spesialområde fremfor en historie med å kaste seg over trender innen investering

Når vi finner en god investeringsmulighet, bringer vi den til kundene våre på den måten som vi mener tilbyr det største potensialet selv om det betyr at vi strukturerer investeringsobjekter med andre porteføljeforvaltere.

Dybdeanalyse

Som med andre finansielle eiendeler mener vi at teknisk analyse kan hjelpe oss med bedre å forstå hvilken rolle eiendom kan spille i en portefølje med flere aktivaklasser.

AVi analyserer alle eiendommer før og etter investering for å identifisere og utnytte feilprising i markedet. Risikoanalysene våre lar oss også vurdere risikomomenter på et tidlig stadium og redusere eventuell potensiell skade gjennom forhandlinger med porteføljeforvaltere.

Kvalitetsforpliktelse

Vi har forpliktet oss til kvalitet, både når det gjelder investeringsresultater og kundeservice. En del av denne forpliktelsen er at vi legger vekt på å generere langsiktig avkastning uten å ta unødvendige nivåer av risiko. Hvis vi ikke kan gjennomføre en fullstendig risikovurdering, vil vi unngå en investering, uansett hvor fristende prisen er. Vår høyeste prioritet er alltid å opprettholde kvalitet – og tillit – på lang sikt.