Eiendomsfond

Indirekte eiendomsinvesteringsmuligheter av beste kvalitet

Få nøyaktig den globale eiendomseksponeringen du er ute etter, med Aberdeens eiendomsfond.

Vi forvalter i dag ca. €2.4 milliarder*. Denne store tilstedeværelsen i markedet gjør at vi kan slå sammen kapital, noe som øker sjansen for at vi kan forhandle frem bedre betingelser med fondsforvaltere.

Vi har også en betydelig historie med oppnådde resultater i dette markedet som er i rask utvikling. Vi gikk først inn i eiendomsfond i 1996, noe som betyr at vi har mye erfaring å vise til på alle trinn av markedssyklusen.

Hva vi tilbyr

Som en stor aktør over lang tid i markedet kan vi tilby et bredt spekter av investeringsalternativer:

  • eiendomsfond samt separate kundemandater
  • risiko-/avkastningsprofiler som strekker seg fra «core» til opportunistiske
  • strategier for alle de viktige eiendomssektorene – kontor, handel, industri, bolig, flerfamilie og mange spesialiserte kategorier
  • investeringer som dekker Europa, Asia og Nord-Amerika

Hvordan vi arbeider

Vårt team består av nær 20 profesjonelle investeringsmedarbeidere med lang erfaring. Og med bakgrunner fra institusjonell investering, private equity og direkte eiendomsinvesteringer og -forvaltning er vi godt forberedt til å oppfylle et bredt spekter av kundebehov.

Vi mener også at teamet vårt har en unik kombinasjon av global utstrekning og lokal erfaring «på bakkenivå». Dette kartet viser hovedplasseringene til vårt eiendomsteam som jobber med fond-i-fond.

* Per 30. juni 2018.