Egenskaper

Strategier som oppfyller nesten enhver investeringsmålsetning

Aberdeen tilbyr et bredt spekter av strategier for direkte og indirekte eiendomsinvesteringer som dekker ulike investeringsstiler, avkastningsmålsetninger og risikoprofiler.

Du kan velge å investere enten i et gruppert investeringsobjekt eller i et individuelt mandat som er skreddersydd for dine krav og målsetninger. Vi kan også forvalte større, spesialiserte investeringer på en joint venture-basis.

Direkte eiendomsinvesteringer

Med direkte eiendomsinvesteringer investerer vi pengene dine på dine vegne direkte i eiendom som vi forvalter selv. Vi tilbyr to risiko-/avkastningsprofiler – «core» eller «value-add».

Vi fokuserer hovedsakelig på europeisk eiendom, men vi har også investert direkte i mange utviklede asiatiske og nord-amerikanske markeder. Du kan velge et bestemt marked å investere i eller kombinere flere markeder i én portefølje.

Lær mer om direkte eiendomsinvestering

Indirekte eiendomsinvesteringer

Våre indirekte eiendomsstrategier gir deg tilgang til grupperte eiendomsinvesteringer, enten gjennom investeringsobjekter eller på basis av et individuelt mandat. Disse løsningene dekker et bredt spekter av risiko-/avkastningsprofiler, fra «core» til opportunistiske.

Med kontorer i Europa, Asia og Nord-Amerika kan vi tilby tilgang til landsspesifikke, regionale, flerregionale og globale porteføljer. Vi kan også bygge opp en skreddersydd portefølje ved å legge til eller fjerne enkeltland på din anmodning.

Les mer om indirekte eiendomsinvestering