Sponsoravtale

Aberdeen Asset Management er stolt sponsor av DNT Oslo og Omegn, den største medlemsforeningen i Den Norske Turistforening.

DNT har i over 140 år tilrettelagt for gode turopplevelser. I Aberdeen Asset Management investerer vi langsiktig for våre kunder verden over, og ønsker også å fremme langsiktige investeringer i kropp og sjel. Aberdeen er derfor stolt sponsor av DNT Oslo og Omegn og Kobberhaughytta, DNTs storstue i hjertet av Nordmarka.

Bak samarbeidet ligger et ønske om å støtte en organisasjon som kan gi en varig og positiv merverdi til alle Aberdeens interessenter, både ansatte, investorer og andre eksterne samarbeidspartnere. DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for sikring av friluftslivets natur- og kulturgrunnlag. Det er en formålsparagraf vi er stolt av å sponse.

– For oss betyr samarbeidet at vi kan utbedre Kobberhaughytta. Denne hytta er vi veldig stolte av, men den trenger sårt oppussing og litt friskt fokus. Med et bedre tilbud på populære Kobberhaugen får vi også et bedre tilbud til folk i Marka, sier markedssjef i DNT Oslo og Omegn, Kari Merete Horne

DNT Oslo og Omegn eier og/eller driver 86 hytter i fjellet, hvorav 20 er betjente. Foreningen driver også 19 ubetjente, én betjent hytte og et anlegg for Barnas Turlag i Oslomarka. DNT Oslo og Omegn ble stiftet i 1868 og har siden den gang lagt forholdene til rette for at flest mulig skal få gode naturopplevelser gjennom fotturer og skiturer i skog og fjell. Dette gjøres gjennom merking og vedlikehold av rutenettet, overnattingstilbud, organisering av fellesturer og arbeid for vern av friluftsområder.

For mer informasjon om DNT Oslo og Omegn, se: http://www.dntoslo.no/

Tips til tur? Sjekk: http://ut.no/