Retningslinjer for bruk av sosiale medier

Retningslinjer for bruk av sosiale medier – lokale markeder (EMEA)

Aberdeen Asset Management (Aberdeen) sitt innhold i sosiale medier deles til informasjonsformål, og skal ikke betraktes som personlig investeringsrådgivning eller en anbefaling om å ta i bruk investeringsstrategier eller oppfordring til å handle. Informasjonen er ikke beregnet som en komplett analyse av vesentlige fakta vedrørende land, region, investering eller strategi. Ettersom markedsforhold og økonomiske forhold stadig er i endring, er Aberdeens kommentarer, meninger og analyser kun gjeldende det aktuelle tidspunktet de blir lagt ut, og kan endres uten forvarsel. Brukeren er selv ansvarlig for enhver tolkning av informasjonen som legges ut. Investorer bør søke egne profesjonelle råd før de investerer.

Meninger eller anbefalinger gjort av tredjeparter og/eller på eventuelle lenkede nettsteder tilhører personen eller organisasjonen som sender inn kommentarene, og representerer ikke synspunktene til Aberdeen eller dets partnere. Aberdeen vil ikke støtte, oppta eller garantere nøyaktigheten av innholdet som legges ut av tredjeparter, og er heller ikke ansvarlig for unøyaktigheter eller feil. Aberdeen er ikke ansvarlig for andre nettsteders retningslinjer for bruk eller personvern.

Aberdeen er registrert i Skottland, 10 Queen’s Terrace, Aberdeen, AB10 1YG, nr. SC108419, 10 Queens Terrace, Aberdeen, United Kingdom, og er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority i Storbritannia.

Retningslinjer for kommentarer

Ikke legg ut personlig informasjon eller kontoinformasjon på våre sider i sosiale medier. Brukere må ikke be om transaksjoner, stille spørsmål om sine investeringer eller ta opp kundestøttespørsmål på våre områder i sosiale medier. Kontakt Social.Media.Norway@aberdeen-asset.com

Eventuelle meninger som ytres av våre følgere representerer ikke nødvendigvis Aberdeens synspunkter. Kommentarer modereres og publiseres etter vårt forgodtbefinnende.

Aberdeen forbeholder seg retten til å blokkere enhver følger som publiserer innhold som anses å være upassende eller krenkende, som formidler en anbefaling eller investering, yter skatterådgivning eller juridisk rådgivning, eller innhold som kan anses å være reklame. Aberdeen forbeholder seg også retten til å blokkere følgere som publiserer upassende eller krenkende innhold, eller innhold som kan anses som reklamering på sine egne områder i sosiale medier.

Interne regler

De interne reglene er til for at våre følgere skal kunne legge ut kommentarer i et trygt og beskyttet miljø.

Åpningstider

Mandag til fredag 08.00 - 16.00 (CET/CEST) (unntatt helligdager). Vi vil forsøke å svare på dine henvendelser innen 24 timer. Hvis du legger ut kommentarer eller spørsmål utenom åpningstidene kan det være vi ikke svarer før neste dag.

Sikkerhet

Vi vil ALDRI be deg sende oss personlig informasjon eller kontodetaljer via sosiale medier. Vi kan derimot be deg sende oss en direktemelding med utfyllende detaljer slik at vi kan svare på dine henvendelser direkte. Vennligst IKKE legg ut personlig eller hemmelig informasjon, eller legg ut kommentarer med slik informasjon på denne siden. Slike innlegg og kommentarer slettes umiddelbart etter at vi oppdager dem.

Moderering

Vi ønsker å beskytte privatpersoner, og forbeholder oss derfor retten til å fjerne innlegg som inneholder noe av det følgende:

 • Personlig eller konfidensiell informasjon (dette er til din beskyttelse).
 • Fornærmende, ærekrenkende, støtende og hatefullt språk.
 • Ulovlig informasjon.
 • Trolling eller bevisst forstyrrende diskusjoner.
 • Brudd på immaterielle rettigheter.
 • Oppfordring til kjøp og salg.
 • Spam.
 • Koblinger til tredjeparter.
 • Skadelig innhold.
 • Eventuelle feil som vi gjør.
 • Unøyaktige, misvisende eller upassende uttalelser om våre produkter, tjenester og folk.

Vennligst ikke legg ut informasjon med slikt innhold på våre kontoer i sosiale medier.

Vær oppmerksom på følgende

 • Bruk av innhold: Med mindre den aktuelle kanalen i sosiale medier sine egne retningslinjer for bruk forbyr det, gir du oss en ikke-eksklusiv, honorarfri, uendelig og verdensomspennende rett til å bruke, utvikle, kopiere, modifisere, tilpasse, utgi, distribuere og vise materiellet i ethvert medium.
 • Aberdeen Asset Management er ikke tilknyttet Twitter eller LinkedIn. Vi har ikke kontroll over hvordan Twitter, eller andre tredjeparter, bruker informasjonen du deler på siden. Du kan henvende deg til kanalens egne retningslinjer for personvern vedrørende dette.
 • Aberdeen Asset Management gir ikke økonomisk rådgivning
 • Informasjonen på våre kontoer i sosiale medier er kun generell, og vi tilbyr ikke representasjon eller garantier. Vi kan heller ikke garantere at informasjonen er korrekt, fullstendig eller oppdatert. I den grad loven tillater det, tar vi ikke ansvar for eventuelle skader eller tap som følge av bruk av denne informasjonen.
 • Vi er eieren eller rettighetshaveren av immaterielle rettigheter i alt innhold vi legger ut på våre kontoer i sosiale medier. Vi har alle rettigheter til dette materialet. Kanalen er kun til personlig bruk, i den utstrekning tillatt av kanalens egne retningslinjer for bruk.
 • Ved å gå inn på, eller bruke denne siden, antar vi at du er kjent med, og godtar kanalens brukeravtale.
 • Vennligst ikke legg ut kommentarer med mindre du overholder disse Husreglene.

Aberdeens retningslinjer for personvern kan leses i sin helhet her.

Klikk her for bruksvilkårene for Twitter.

Klikk her for å se bruksvilkårene for LinkedIn.